Οδηγίες άφιξης απο Χανιά

Η μεταφορά σας μπορεί να γίνει με λεωφορείο ή αυτοκίνητο.

Υπάρχουν λεωφορεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το αεροδρόμιο των Χανίων προς τα ΚΤΕΛ Χανίων. Από τα ΚΤΕΛ Χανίων αναχωρεί λεωφορείο προς Ρέθυμνο ανά μισή ώρα την θερινή περίοδο και ανά μία ώρα την χειμερινή περίοδο.

Στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ υπάρχουν επίσης ταξί και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Με αυτοκίνητο ακολουθείτε τις πινακίδες που θα σας οδηγήσουν στην Εθνική οδό με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο - Ηράκλειο.
Αν ερχόσαστε από το αεροδρόμιο των Χανίων, σε περίπου 6χλμ θα συναντήσετε αριστερά σας πινακίδα προς Σούδα. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτή την κατεύθυνση για να αποφύγετε το κέντρο της πόλης των Χανίων . Αφού διασχίσετε την Σούδα, ακολουθήστε τις πινακίδες που θα σας οδηγήσουν στην Εθνική οδό με κατεύθυνση Ρέθυμνο- Ηράκλειο.
Σε περίπου 60 χλμ θα συναντήσετε την πρώτη έξοδο της πόλης του Ρεθύμνου με πινακίδα προς Ατσιπόπουλο δεξιά και Ρέθυμνο αριστερά.
Η δεύτερη έξοδος σας οδηγεί στο κέντρο της πόλης και προτείνουμε να την επιλέξετε μόνο αν η άφιξη σας είναι πριν τις 19.30 και θέλετε να προσεγγίσετε τον παραλιακό δρόμο της πόλης , Ελευθερίου Βενιζέλου.
Στρίβοντας αριστερά προς Ρέθυμνο από την πρώτη έξοδο,σε περίπου 2χλμ θα δείτε στα αριστερά σας μία πινακίδα με κατεύθυνση προς Λιμάνι- Μουσείο- Φορτέτζα .
Από αυτό το σημείο ξεκινάει η περιφερειακή οδός Ε. Κεφαλογιάννη .
Σε περίπου 2 χλμ η οδός Ε. Κεφαλογιάννη καταλήγει στην είσοδο του λιμανιού της παλιάς πόλης , στο ιδιωτικό πάρκινγκ και την αρχή της οδού Αρκαδίου.
Από το λιμάνι της παλιάς πόλης ξεκινάει η Αρκαδίου όπου εισέρχεστε με τα πόδια μέχρι να συναντήσετε δεξιά σας στα 200μ το Μουσείο Λότζια (ν. 214,υπάρχει περίπτερο μπροστά) .
Η οδός Βαφέ είναι ο πρώτος κάθετος πεζόδρομος που θα συναντήσετε δεξιά σας(10μ), αμέσως μετά τη Λότζια .

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Προσφορές
Ανακαλύψτε τις μοναδικές για εσάς ευκαιρίες!
Εγγραφείτε τώρα!
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ξενοδοχείου μας