Οδηγίες άφιξης απο Ηράκλειο

Η μεταφορά σας μπορεί να γίνει με λεωφορείο ή αυτοκίνητο.

Υπάρχουν λεωφορεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Από τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου αναχωρεί λεωφορείο προς Ρέθυμνο ανά μισή ώρα την θερινή περίοδο και ανά μία ώρα την χειμερινή περίοδο.

Στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ υπάρχουν ταξί και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Με αυτοκίνητο ακολουθείτε τις πινακίδες που θα σας οδηγήσουν στην Εθνική οδό με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.
Οδηγώντας στην Εθνική οδό σε περίπου 80χλμ θα περάσετε την περιοχή Σκαλέτα, Σφακάκι και Πλατανιά όπου θα συναντήσετε την πρώτη έξοδο της πόλης του Ρεθύμνου.
Η δεύτερη έξοδος σας οδηγεί στο κέντρο της πόλης και προτείνουμε να την επιλέξετε μόνο αν η άφιξη σας είναι πριν τις 19.30 και θέλετε να προσεγγίσετε τον παραλιακό δρόμο της πόλης , Ελευθερίου Βενιζέλου.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πόλης οπότε προτείνουμε να είσελθετε στην πόλη από την τρίτη έξοδο όπου θα συναντήσετε την πινακίδα αριστερά προς Ατσιπόπουλο και δεξιά προς Ρέθυμνο.
Στρίβοντας δεξιά προς Ρέθυμνο σε περίπου 2χλμ θα δείτε μία πινακίδα στα αριστερά σας με κατεύθυνση προς Λιμάνι- Μουσείο- Φορτέτζα .
Από αυτό το σημείο ξεκινάει η περιφερειακή οδός Ε. Κεφαλογιάννη .
Σε περίπου 2 χλμ η οδός Ε.Κεφαλογιάννη καταλήγει στην είσοδο του λιμανιού της παλιάς πόλης , στο ιδιωτικό πάρκινγκ και την αρχή της οδού Αρκαδίου.
Από το λιμάνι της παλιάς πόλης ξεκινάει η Αρκαδίου όπου εισέρχεστε με τα πόδια μέχρι να συναντήσετε δεξιά σας στα 150μ το Μουσείο Λότζια (ν. 214,υπάρχει περίπτερο μπροστά) .

Η οδός Βαφέ είναι ο πρώτος κάθετος πεζόδρομος που θα συναντήσετε δεξιά σας(10μ), αμέσως μετά τη Λότζια .

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Προσφορές
Ανακαλύψτε τις μοναδικές για εσάς ευκαιρίες!
Εγγραφείτε τώρα!
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ξενοδοχείου μας