Οδηγίες στάθμευσης

Παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας για τον δακτύλιο στην Παλιά Πόλη κατά την θερινή περίοδο (από 01-04 έως 15-11).

Σε περίπτωση που η άφιξη σας είναι πριν τις 19.30 προτείνουμε να έρθετε από τον παραλιακό δρόμο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς την παλιά πόλη.

Στο τέλος του δρόμου υπάρχει υποχρεωτική πορεία προς αριστερά στην οδό Πετυχάκη (Everest) που καταλήγει στην Αρκαδίου στο ύψος της LOGGIA – Μουσείο (υπάρχει ένα περίπτερο στη γωνία ).

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να κάνετε προσωρινή στάση για να αποβιβάσετε τις αποσκευές σας ( 10μ από το ξενοδοχείο ) και στη συνέχεια να ακολουθήσετε την Αρκαδίου μέχρι το τέλος της ( 150μ) για να συναντήσετε το ιδιωτικό πάρκινγ δίπλα στο λιμάνι ( με χρέωση) ή να προχωρήσετε στην οδό Ε. Κεφαλογιάννη που βρίσκεται παραλιακά γύρω από το κάστρο Φορτέτσα για να σταθμεύσετε (250μ, χωρίς χρέωση).

Σε περίπτωση που η άφιξη σας είναι μετά τις 19.30 προτείνουμε να έρθετε απευθείας από την οδό Ε. Κεφαλογιάννη . Πριν το τέλος της υπάρχει χώρος στάθμευσης γύρω από το κάστρο Φορτέτζα (χωρίς χρέωση), ενώ αν συνεχίσετε μέχρι το τέλος του δρόμου θα συναντήσετε το ιδιωτικό πάρκινγκ (με χρέωση), δίπλα στο λιμάνι.

Από το λιμάνι της παλιάς πόλης ξεκινάει η Αρκαδίου όπου εισέρχεστε με τα πόδια μέχρι να συναντήσετε δεξιά σας στα 150μ το Μουσείο Λότζια (ν. 214,υπάρχει περίπτερο μπροστά) .

Η οδός Βαφέ είναι ο πρώτος κάθετος πεζόδρομος που θα συναντήσετε δεξιά σας(10μ), αμέσως μετά τη Λότζια .

Εδώ μπορείτε να δείτε το χάρτη με πιθανά σημεία κοντά στο ξενοδοχείο για στάθμευση (χωρίς χρέωση) και ιδιωτικά πάρκινγκ (με χρέωση).

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Προσφορές
Ανακαλύψτε τις μοναδικές για εσάς ευκαιρίες!
Εγγραφείτε τώρα!
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ξενοδοχείου μας